Gå til sidens hovedinnhold

Posten kjøpt tomt i Lørenskog

Posten har kjøpt Robsrudtomten i Lørenskog. Men byutviklingsbyråd Grete Horntvedt tror ikke slaget er tapt.

Groruddalen: - Jeg går utifra at de har kjøpt tomten med forbehold om regulering. Posten sier at Lørenskog kommune er positive til at Posten skal legges til Robsrud-tomten, men det er ikke helt riktig. Det er mange politikere som også der går imot planene, sier Horntvedt som på langt nær har gitt opp kampen for at Posten skal legges til Stubberud.
- Nei, jeg har på langt nær gitt opp håpet når det gjelder Stubberud. Jeg tviler sterkt på at reguleringen går igjennom, fortsetter Horntvedt.
Horntvedt har gjennom hele prosessen stilt seg kritisk til å legge Posten til Lørenskog på grunn av at dette vil føre til økt trafikk gjennom Groruddalen.

Hovedsorteringsanlegg

Etter Postens planer skal en ny og moderne postterminal stå klar på Robsrudtomten i løpet av 2007. Planen er at den nye postterminalen for Østlandet skal bli hovedsorteringsanlegg i Postens nye terminalstruktur og arbeidsplass for 1500 medarbeidere.
Konsekvensutredningen og regulering av den 220 mål store tomten kommer til å fortsette i henhold til planen som er avtalt med Lørenskog kommune. Adkomst- og veiløsninger i samarbeid med Statens vegvesen vuderes samtidig. Etter planen skal reguleringssaken behandles i Lørenskog kommunestyre i løpet av året.

Reklame

Morsdag og valentine: Nå er det tilbud på blomster levert på døra