*Nettavisen* Nyheter.

Prestisjetungt lokaloppgjør

Skeid og Kjelsås er de to nærmeste rivalene av Oslos lag i 2. divisjon. Lørdag møtes lagene på Nordre Åsen, og vi viser kampen direkte.

NORDRE AKER: Det spilles om tre verdifulle poeng når Skeid og Kjelsås møtes lørdag klokken 16. Men vel så viktig er prestisjen mellom de to naboene.

– Skeid er det eneste laget vi ikke liker, sa Kjelsås-spiss Simen Møller da lagene møttes i treningskamp før sesongen.

Den gang vant Kjelsås 3-0. I serieoppgjøret i mai var det jevnere, men Skeid måtte igjen plukke ut tre baller av eget nett, og Kjelsås vant 3-1. Se høydepunktene her!

Lørdag klokken 16 møtes lagene igjen på Nordre Åsen. Og kampen kan du se direkte her på dittOslo.no.

Er du på vår mobilversjon? Klikk her for å se kampen i eget vindu

Har funnet formen

Mye tyder på at det kan bli jevnere når Skeid er hjemmelag på lørdag. De røde har nemlig virkelig funnet formen og står med fem seire på de siste seks kampene. Kun KFUM har klart å beseire Kjell Sverre Hansen Wolds gutter.

Kjelsås har på sin side hengt med i toppen gjennom hele sesongen, og laget var rundt sommerpausen helt på nivå med Follo FK i toppen. To bortetap i Nord-Norge har imidlertid gjort avstanden større igjen, men Kjelsås holder andreplassen og har fremdeles muligheter til opprykk.

Følg lokaloppgjøret her fra cirka klokken 15.50 på lørdag. I tillegg til direkteoverføring av kampen fra Nordre Åsen, får du også intervjuer med trenere og stemningsrapport.

Se tabellen i 2. divisjon avdeling 4 her!

Samleside: Alle våre saker fra 2. divisjon

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.