RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prestisjetungt lokaloppgjør

Skeid og Kjelsås er de to nærmeste rivalene av Oslos lag i 2. divisjon. Lørdag møtes lagene på Nordre Åsen, og vi viser kampen direkte.

NORDRE AKER: Det spilles om tre verdifulle poeng når Skeid og Kjelsås møtes lørdag klokken 16. Men vel så viktig er prestisjen mellom de to naboene.

– Skeid er det eneste laget vi ikke liker, sa Kjelsås-spiss Simen Møller da lagene møttes i treningskamp før sesongen.

Den gang vant Kjelsås 3-0. I serieoppgjøret i mai var det jevnere, men Skeid måtte igjen plukke ut tre baller av eget nett, og Kjelsås vant 3-1. Se høydepunktene her!

Lørdag klokken 16 møtes lagene igjen på Nordre Åsen. Og kampen kan du se direkte her på dittOslo.no.

Er du på vår mobilversjon? Klikk her for å se kampen i eget vindu

Har funnet formen

Mye tyder på at det kan bli jevnere når Skeid er hjemmelag på lørdag. De røde har nemlig virkelig funnet formen og står med fem seire på de siste seks kampene. Kun KFUM har klart å beseire Kjell Sverre Hansen Wolds gutter.

Kjelsås har på sin side hengt med i toppen gjennom hele sesongen, og laget var rundt sommerpausen helt på nivå med Follo FK i toppen. To bortetap i Nord-Norge har imidlertid gjort avstanden større igjen, men Kjelsås holder andreplassen og har fremdeles muligheter til opprykk.

Følg lokaloppgjøret her fra cirka klokken 15.50 på lørdag. I tillegg til direkteoverføring av kampen fra Nordre Åsen, får du også intervjuer med trenere og stemningsrapport.

Se tabellen i 2. divisjon avdeling 4 her!

Samleside: Alle våre saker fra 2. divisjon

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere