RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KOMMER: Prince står på scenen i Oslo Spektrum 23. juli.
KOMMER: Prince står på scenen i Oslo Spektrum 23. juli. Foto: FOTO: PROMO

Prince kommer til by'n

23. juli står 90-tallsidolet Prince på scenen i Oslo Spektrum.

SENTRUM: – Dette har vi jobbet sinnssykt hardt for. Det så mørkt ut en stund, men plutselig fikk vi den gledelige beskjeden. Dette er noe av det største man kan oppleve som konsertarrangør, å kunne få Prince til Oslo, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Og 23. juli skjer det altså, den lille mannen som har solgt over 80 millioner album står på scenen i Oslo Spektrum.

Han regnes som en av musikkhistoriens store pionérer, og det er nok ikke uten grunn at arrangøren tror denne konserten blir en av de største begivenhetene Oslos musikkelskere kan vente seg i år.

Prince har nærmere 35 år i rampelyste å vise til, men er slettes ingen falmet stjerne av den grunn. Da han spilte i Bergen i fjor haglet nærmest sekserne etter at han briljerte med hits som «Purple Rain», «Kiss», «1999», «Sign O the Times» og «Raspberry Beret».

– Enhver Prince-konsert er en unik opplevelse, og man vet aldri helt hva man får servert før man faktisk er der. I løpet av de 21 konsertene i London (i 2007 journ. anm.) var aldri noen kveld helt like, selv om mange av de største låtene gikk igjen hver kveld, sier Osmundsvaag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere