*Nettavisen* Nyheter.

Prinsessen til Litteraturhuset

Kommende søndag leser Prinsesse Märtha Louise på Litteraturhuset

Kommende søndag skal Prinsesse Märtha Louise og den iranske fortelleren Amir Mirzai lese magiske eventyr på Wergeland. Slike arrangement er alltid populær, sier Marit Borkenhagen.

Prinsesse Märtha Louise og den iranske fortelleren Amir Mirzai inviterer til en reise inn i eventyrenes magiske verden. Forestillingen, som inkluderer kjente og ukjente eventyr fra alle fire verdenshjørner, trollbinder både barn og voksne.

- Vi ser fram til Barnebokbadet som vi tror kommer til å bli en opplevelse for både barn og voksne, sier Marit Borkenhagen.

Kjempeopplevelse

Prinsesse Märtha Louise sine fortellerstunder pleier alltid å trekke fulle hus. Dette er en tendens informasjonssjefen i Bokklubben, Marit Borkenhagen, ser på lesestundene de arrangerer.

- Barnebokbadene er populære og vår erfaring er at det er plass til mange flere bokarrangementer for barn, sier Marit til Lokalavisenfrogner.no.

Hun mener at dagens barnefamilier er en aktiv gruppe, som gjerne vil finne på hyggelige ting i helgene og mange foreldre er opptatt av å gi barna et godt forhold til bøker.

- Da er det fint å gå på arrangementer med opplesning, musikk og møte med forfattere, fortsetter hun.

Hun er klar på at slike lesestunder gir barna gode leseopplevelser og dermed er på å legge til rette for lesing.

Fullt

Interessen for dette arrangementet har vært over all forventing.

- Det har vært svært stor interesse og allerede i forrige uke måtte vi stoppe forhåndspåmeldingen. Da var det bortimot fullt. Vi håper allikevel at det vil være rom for å slippe inn noen av dem som møter opp og som ikke har meldt seg på i forkant, avslutter hun.

Eventyrforestillingen til Prinsesse Märtha Louise og den iranske fortelleren Amir Mirzai varer i ca. 45 minutter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.