RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gunnar Pedersen som er leder i BMK-komiteen oppfordrer til å sende inn forslag til kandidater til Bydelsprisen. Fristen er 15. mai. (Arkivfoto: Øystein Dahl Johansen)
Gunnar Pedersen som er leder i BMK-komiteen oppfordrer til å sende inn forslag til kandidater til Bydelsprisen. Fristen er 15. mai. (Arkivfoto: Øystein Dahl Johansen)

Pris søker kandidater

Vet du om noen som fortjener litt heder og ære for langvarig innsats for kulturlivet? I så fall må du henge i for det er bare en uke igjen til søknadsfristen går ut.

ØSTENSJØ: Vi ønsker at de som gjør en jobb innenfor det kulturelle eller frivillige området i Bydel Østensjø bør belønnes. Det er mange som står på, men vi får ikke greie på alle de flinke folkene som bruker fritiden sin på å få til ting. Der for er vi avhengig av at publikum tipser om gode kandidater, sier Gunnar Pedersen (H) som er leder i Byutvikling- miljø og kulturkomiteen i bydelen.

Bydel Østensjø deler i år ut Bydelsprisen for tredje gang. Formålet med prisen er å stimulere til frivillig innsats og kulturaktiviteter i bydelen. Bydelsprisen tildeles enkeltpersoner eller lag og organisasjoner som over lengre tid har gjort en vesentlig innsats for bydelens befolkning og kulturlivet, heter det i utlysningen.

Jeg oppfordrer alle som kjenner noen som gjør en ekstraordinær innsats til å sende inn forslag med en kort begrunnelse, sier Pedersen.

Fristen for å komme med forslag er torsdag 15. mai. Forslagene sendes til: Bydel Østensjø, postboks 157 Manglerud, 0612 Oslo eller til postmottak@bos.oslo.kommune.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere