RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spilte doublefinale: Kjetil Halvorsen med makkeren Benjamin Agdestein i bakgrunnen. – Hyggelig å spille her, synes OTK-spillerne.
Spilte doublefinale: Kjetil Halvorsen med makkeren Benjamin Agdestein i bakgrunnen. – Hyggelig å spille her, synes OTK-spillerne.

Prislapp: 61,5 millioner

Den nye Heminghallen står klar .

SLEMDAL: Hallen ble offisielt åpnet 6. september av tidligere byrådsleder Erling Lae. I helgen fant den første, store tennisturneringen i hallen sted, med over 80 spillere.

Moderne

Klubben har all grunn til å være stolt av den nye hallen på 4500m2. Resultatet er blitt en langt bedre arena enn Riksanlegget på Hasle, hvor Heming er en av fire eiere.

– Byggestarten fant sted i januar 2007, forteller Helen Sterud, som er leder for Stiftelsen nye Heminghallen.

Men det ble byggestopp fra våren 2007 og et år fram i tid. Da lå prosjektet 20 millioner kroner over budsjett. Etter nye anbudsrunder, flere innsamlede midler og økt låneramme startet anleggsvirksomheten opp igjen.

Regnestykket

Av en prislapp på 61,5 millioner kroner, har kommunen bidratt med 16. 13,5 millioner kroner er spillemidler fra Norsk Tipping, mens klubben har bidratt med 17,5 millioner. Dels innsamlede penger og dels lånefinansiert. Klubben har hatt en låneramme på 15 millioner.

– Vi håper kommunen kan bidra med mer penger. Bygget ble større enn det som lå til grunn da vi fikk pengene, forteller Sterud.

På tennisskole

Ute på kunstgresset spiller Petter og Hans fotball. De hører også med til de heldige som får gå på tennisskole i den nye hallen. 100 barn er med, like mange står på venteliste.

–- Vi spiller hver torsdag og fredag. Den nye hallen er kjempefin, mye bedre enn den gamle, synes niåringene.

NM i desember

Heming skal arrangere innendørs-NM i tennis her fra 9. til 16. desember, og helgens turnering ble en fin anledning til å gjøre seg kjent med hallen.

Det kom mange lovord fra deltakerne under helgens kamper.

– Det var fint å spille her og veldig hyggelig å komme på besøk, sier Kjetil Halvorsen og Benjamin Agdestein fra OTK.

– Dette ble en oppvarmingsturnering før NM, selv om vi skal arrangere både en veteran- og en juniorturnering før det, sier Hemings Alisdair Munro.

@Sitat.tekst.spo:Vi håper kommunen kan bidra med mer penger

Helen SterudSitat_max_4linjer

Sitat_sign_farge

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere