RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prisrekord for rekkehus på Manglerud


OVER TAKST: Rekkehuset på Manglerud var takstert til rekordpris og gikk likevel til 700 000 over takst.
OVER TAKST: Rekkehuset på Manglerud var takstert til rekordpris og gikk likevel til 700 000 over takst. Foto: Foto: Boa Eiendom
Rekkehuset i Skuronnveien hadde i utgangspunktet rekordtakst i borettslaget, men ble likevel solgt til 700 000 over takst.

MANGLERUD: Prisen på huset, som hadde primærrom på 146 kvadratmeter, ble til slutt 6 100 000. I tillegg kom fellesgjelden på 98 000.

Startet på 100 000 over takst

Megler Tommy Stensrud i Boa Eiendomsmegling mener det var en helhet der prospektet, rekkehuset og beliggenheten alle er viktige faktorer, som gjorde at huset endte opp på den svært gode prisen, men spesielt er denne typen rekkehus populære.

– Det er et populært område, også er det lite av den type rekkehus, så det blir veldig populært. Det ligger innerst i en blindvei og er veldig fint med tanke på barn og at det er lite trafikk. I tillegg ligger huset ganske høyt i terrenget og er et enderekkehus, forteller han.

Eiendomen har også en liten hageflekk i tillegg til grøntarealer som er felles for borettslaget.

Boligen hører til Abellund Borettslag og går over tre etasjer. Totalt var 20 interessenter innom visningen og budrunden startet med fire budgivere og et førstebud på 100 000 over takst.

LES OGSÅ: Denne boligen ga prisrekord på Bøler

Flytter fra naboleilighet

Stensrud har solgt flere boliger i området og forteller om et godt marked.

– Det er et veldig populært område og det er flere kjøpere enn selgere, sier han, som også kan fortelle at kjøperne av rekkehuset i Skuronnveien allerede er bosatt i nærheten av sitt nye hjem.

– De som kjøper flytter fra et borettslag rett ved siden av her. Det er ofte sånn at man kjøper som et mellomledd først og så går videre til rekkehus når man har muligheten til det.

LES OGSÅ: 1,35 mill over takst på Skullerud

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere