Gå til sidens hovedinnhold

Prisrekord på Nakholmen

For 4,2 millioner kan du sikre deg hytte i Indre Olsofjord.

En prisentydning på 4,2 millioner er en milepæl. Dette er den desidert dyreste hytta vi har lagt ut for salg blant øyene i Oslofjorden noensinne. Den dyreste hytta hittil ble solgt for 3,5 millioner i fjor, forteller Marius Berger, partner i Privatmegleren Prestige.

Orkesterplass

Hytta er på 40 kvadratmeter i primærrom og 47 i bruttoareal. Berger kan fortelle om stor interesse allerede en uke før visning.
Vi har priset såpass høyt fordi hytta holder en bra standard, men ikke minst på grunn av beliggenheten. Det er ingen salgsoverdrivelse når vi sier at her får man orkesterplass til Indre Olsofjord. Hytta har en av de beste beliggenhetene på Nakholmen, fortsetter Berger.
Han er spent på hvor høyt budrunden kommer til å gå.

Spår forsatt pågang

Selv om det meldes om nedgang i hyttesalget, tror Berger forsatt på høyt trykk på hyttene i Olsofjorden.
Sesongen er såvidt i gang og jeg er spent på utviklingen, men markedet for strandeiendom tror jeg ikke vil gå nedover. Når det er nedgang i bolig- og hyttesalget, er det strandeiendommene som får lide minst. Fortsatt er etterspørselen høyere enn tilbudet, fortsetter han.

Unge kjøpere

I løpet av 2007 solgte Berger totalt 10 hytter på øyene Bleikøya, Lindøya, Heggeholmen og Nakhomen. I tiden framover skal minst fem hytter legges ut for salg, i tillegg til to på Nakholmen som allerede ligger ute. Berger forteller at kjøperne er en veldig blandet gruppe.
Vi ser en tendens til at yngre barnefamilier er spesielt interessert. De ønsker seg en lettvint hyttetilværelse og er ikke kresne i forhold til plass. Hyttene her ute er jo forholdsvis små i størrelsen, men brukervennlighet teller mest. Da kan de ta med seg familien på våren, og flytte tilbake i august.
Først og fremst er det Oslofolk som kjøper.
Det har blitt hipt å ha en liten hytte i Olsofjorden, sier Berger.

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg