RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pristaket nådd i Ullevål Hageby?


 
  Foto: FOTORINGEN.NO/PRIVATMEGLEREN ULLEVÅL
«Årets skivebom» sier megler etter at et oppussingsobjekt gikk én million over takst i Ullevål Hageby.

ULLEVÅL HAGEBY: Ansvarlig megler og partner Anders Langtind hos Privatmegleren Ullevål Stadion, innrømmer overfor HegnarOnline at taksten på 3 millioner nok var altfor lav. En 2-romsleilighet i Sognsveien, med P-rom 69 kvadratmeter og 45 kvadratmeter ubebygget kjeller endte på 4,05 millioner.

Ifølge megleren, må «alt», inklusive bad, gjøres oppe. I tillegg til oppussingen av kjelleren vil oppgradering av leiligheten dermed kunne passere millionen.

– Et oppussingsobjekt går nærmest for samme pris som den oppussede leiligheten vegg-i-vegg. Jeg tror kanskje folk har et feil bilde av hva ting koster. På det nye kjøkkenet glemmer en gjerne hvitevarene, og at elektriker og rørlegger skal innom, sier langtind til HegnarOnline.

Han forteller til nettstedet at annonsen hadde 6000 treff på Finn, fire ganger så mye som «normalt». Betalingsviljen i etablerte boområder, som Ullevål Hageby, er langt større enn i nye «glass og betong»-boliger på Aker Brygge og Tjuvholmen, hevder Langtind. Samtidig mener megleren at pristaket i hagebyen kan være nådd.

– Færre og færre leiligheter her går på forkjøpsrett. Av de syv jeg har solgt i år, har ingen gått på forkjøpsrett. Det er det beste signalet om at selv de som bor i Ullevål Hageby nå synes det begynner å bli dyrt, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere