RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Problematisk undergang

Gummistøvler er i perioder helt nødvendig utrustning for dem som bruker undergangen ved Hauketo stasjon. Og det vil ikke bli gjort utbedringer.

Hauketo: Togundergangen ved stasjonsbygningen på Hauketo er full av vann, fortviler Liv Jorunn Eriksen. Når det nå har vært på det verste i forbindelse med snøsmeltingen, har de togreisende ikke kommet gjennom til stasjonsområdet uten å ha vært utstyrt med gummistøvler.

Bydelspolitikeren har flere ganger henvendt seg til Jernbaneverket, men hun føler at oppgaven ikke blir prioritert. Det er avløpskum her, men den må ha vært tett, og med så mye snø som vi nå har hatt, har det blitt mye vann ved smelting.

Jernbaneverket sier at et ikke blir gjort noe med undergangen før Hauketo stasjon blir bygget om i forbindelse med fremføring av nytt dobbeltspor. Og det skal jo nå ikke skje før i 2017.

Mørkt og hullet

Ikke nok med at det i perioder står mye vann i underganger. Det har blitt store hull som er lette å snuble i, og undergangen er mørk. Ikke lett å famle seg frem.

Selv om den verste snøsmeltingen nå er over, må Jernbaneverket få satt området i stand. Når det regner, renner vannet ned langs veien til undergangen, og da flommer det igjen. Derfor må Jernbaneverket ta ansvar. Jeg vet at en del unge, spreke mennesker tar sjansen på å klatre over gjerdet mellom sporene i stedet for å vasse i vann til kness.

Ny asfalt, lys og kummer som tar unna vannet er kravet fra Liv Jorunn Eriksen og mange andre brukere av Hauketo stasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere