RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Promillekjører i fjellvegg, fire boliginnbrudd og smykkeran fra eldre

En promillekjører traff en fjellvegg i Lillevannsveien. Dessuten har det vært fire innbrudd i Oslo vest siste uke.

OSLO VEST/NORD: Majorstua politistasjon melder dette fra siste uke:

Tyveri av bensin fra biler

Natt til mandag ble to personer fra Latvia pågrepet etter å ha stjålet bensin fra parkerte biler ved bruk av slange og kanne. Bilene sto i området ved Uranienborg kirke. Det var brytemerker ved bensinlokkene på 4-5 biler på stedet. Etter litt språklige problemer endte det med forenklet forelegg.

Smykketyveri fra eldre

Mandag fikk politiet melding om to like forhold hvor todamer har ranet til seg smykker fra eldre. Det ene forholdet skjedde ved Nordberg skole og det andre på Senter Syd på Mortensrud.

Tyvene, som beskrives som damer i 30-årene, henger uekte smykker rundt halsen på de fornærmede, og tar i samme slengen med seg de ekte som fornærmede har på seg. De har i tillegg fratvunget seg ringer. Sakene etterforskes.

Stålet bil, narkotika etc.

Tirsdag morgen ble en mann tatt på fersken av politiet da han satt og sov i en bil tilhørende Bydel Ullern på Skøyen. Døren på førersiden var brutt opp, og i tillegg til at han hadde narkotika og kniv på seg ble det også funnet en god del innbruddsverktøy. Mannen ble pågrepet og sak opprettet.

Husbråk

Sent fredag kveld ble politiet tilkalt til en adresse i Ullevålsalleen etter melding om husbråk. Dette viste seg å være et «oppgjør» mellom 4 personer. Det endte med at en ble pågrepet for narkotika, en ble pågrepet da han var etterlyst for soning av dom, og en ble bortvist fra stedet.

Vold mot drosjesjåfør

Tidlig lørdag morgen ble en mann pågrepet for vold mot en drosjesjåfør. Mannen slo og sparket drosjesjåføren og jaget han med en planke med spiker i. Han hadde fortsatt planken i hånden da patruljen kom til stedet og pågrep han.

Promillekjøring

Natt til søndag ble en mann pågrepet for promillekjøring. Mannen kom kjørende ned Lillevannsveien, kræsjet i en parkert bil før han kjørte inn i fjellveggen på motsatt side av veien. Mannen kom med mange forskjellige forklaringer på hva som hadde skjedd, men da alkometeret viste godt med promille ble mannen pågrepet og siktet. Han erkjente da at han hadde vært på fest og drukket.

Utforkjøring

Mandag formiddag kjørte en Rav4 gjennom et gjerde, ned en 5 meter lang skråning, over en picnic-benk før den stanset i en mursøyle i et rekkehus i nærheten av Ankerveien. Patruljen fikk ikke helt klarhet i hvordan dette kunne være mulig, men både fører og passasjer kom uskadet fra hendelsen. Bilen var selvfølgelig godt bulket, og førerkortet ble beslaglagt.

Innbrudd i bolig

Pr nå har det kommet inn 4 meldinger om innbrudd i bolig sist uke. Disse har skjedd på Nedre Skøyen, i Lilleakerveien og i Sorgenfrigate.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere