RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Promoterer seg på do


Foto: privat
Foto: privat
Gruppa Sid Savant har valgt en høyst utradisjonell måte å promotere plata si på. De deler den ut på forskjellige toaletter på utesteder på Grünerløkka.

LØKKA: - Dette er årets julegave fra oss til dem som må på do når vi er der for å dele ut plater, sier vokalist Steinar Kristoffersen til Østkantavisa.

Ideen bak stuntet var å spre musikken på en litt utradisjonell måte.

- Vi ville ha litt oppmerksomhet, og derfor valgte vi å promotere plata på denne måten. Den er i salg hos de fleste platebutikker, men vi jobber selvsagt for at publikum skal få øynene opp for musikken vår, sier Steinar.


Gruppa har brukt førjulstida til promoteringa. De starta ved Kuba og gikk ned hele Løkka. På veien har de gått innom utestedene og deler ut julegaver til alle de som må på do.

Så langt har blant andre Mono, Garage, Revolver, Cacadou, Skuret, Møllers, Qba, Bare Jazz og Sound of Mu fungert som distributører for Sid Savants gavespredning.

Gruppa har også egen Facebook-side hvor du kan lese om når de skal dele ut gaver neste gang.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere