RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prostituerte forsøkte å flykte fra terasse


 
 
Politiet pågrep mandag kveld åtte nigerianske prostituerte på forskjellige adresser i Oslo da de aksjonerte mot ulovlig sexkjøp. To av dem forsøkte å rømme kun iført håndklær.

De åtte kvinnene er siktet for brudd på utlendingsloven.De hadde verken pass eller andre identifikasjonspapirer på seg da de ble tatt av politiet.

- Vi har vært på en adresse der det selges sex. I tillegg har utlendingsenheten vært på to andre adresser, i følge politiførstebetjent Harald Bøhler, som leder Oslo-politiets gruppe mot menneskehandel og prostitusjon (STOP-gruppen).

Gruppen konsentrerer seg nå om innemarkedet, etter at gatene nræmest er tømt.

To nigerianske kvinner forsøkte å rømme fra politiet ved å klatre ned fra en balkong i Grefsenveien på Sandaker i bare håndklær, melder iOslo.no.

- To av kvinnene klatret over balkongen på baksiden, kun iført badehåndklær, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt til iOslo.no.

Han forteller at kvinnene raskt ble hentet tilbake av politiet.

- Inne i leiligheten fant våre folk to kvinner til, sier Hjulstad.

Alle fire kvinnene på adressen ble arrestert, mistenkt for brudd på utlendingsloven.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere