*Nettavisen* Nyheter.

Protest mot Rosenhagen

Etter planen skal den nye barnehagen i Rosendalsveien starte opp i provisoriske lokaler 1. oktober. Men naboer er bekymret.

Nordstrand: Den kommunale barnehagen skal foreløpig holde til i provisoriske lokaler. Det tar tid å gjøre det gamle forsvarsbygget om til en spennende og tidsriktig barnehage.

Og det er disse provisoriske lokalene naboer har protestert mot. De synes paviljongene er for høye og ikke ser særlig pene ut. Dessuten er de bekymret for økt biltrafikk i nærområdet, forteller Jan Tore Lindskog, prosjektansvarlig i Omsorgsbygg KF.

Jeg håper ikke protestene på trafikk og estetikk medfører at vi ikke får tillatelse til å sette i gang. Jeg regner derfor med at Rosenhagen åpner når den skal, sier han.

Barnehagen blir bydelens største med fire avdelinger, hver med 18 plasser. Trine-Lise Lysholm er ansatt som styrer, og hun har allerede ansatt pedagoger, barne- og ungdomsarbeidere og assistenter. Rosenhagen barnehage skal være for aldersgruppen ett til fem år, og fra 1. august var det mulig å søke om plass til sine håpefulle.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.