RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prøvde å stikke fra trafikkulykke


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
En person forsøkte å stikke fra en trafikk- ulykke på Ryen fredag kveld.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Like før midnatt fredagskvelden fikk politiet melding om trafikkulykke ved Esso på Ryen. En persom klaget over vondt i ryggen etter en så kraftig smell at airbagen var utløst.En 20 år gammel mann i den andre bilen forsøkte å stikke fra stedet, men ble hindret. Førerkortet hans ble beslaglagt , og deretter ble han kjørt sentralarresten mistenkt for å ha ført bil i beruset eller påvirket tilstand.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Stjal PC og mobiltelefon

SKULLERUD: Fredag formiddag ble det meldt om innbrudd i en bedrift i Olav Helseths vei på Skullerud . Det er uklart hvordan tyven har kommet seg inn, men vedkommende hadde fått med seg både PC, prosjektor og mobiltelefon. Innbruddet skal ha skjedd mellom onsdag ettermiddag og fredag morgen.

Kjørte på dyr sykkel

BØLER: Fredag litt før klokken 16 fikk politiet melding om at en mann kjørte i Olav Nygaards vei på Bøler på en meget fin og dyr sykkel. En patruljebil trålet området, men fant ingen. Derimot kom de over en person som passet til beskrivelsen utpå kvelden. Den 49 år gamle mannen kunne ikke forklare eiendomsforholdet til sykkelen, men påsto han hadde lånt den. Sykkelen ble beslaglagt og mannen, som er en kjenning av politiet, ble anmeldt.

13-åringer tatt for nasking

HOLMLIA: Fredag ettermiddag ble det meldt at to jenter hadde nasket fra en butikk i Holmlia senter. De var bare 13 år. Politiet fikk tak i jentene og gjennomførte en alvorssamtale både med jentene og deres foreldre.

Hadde sølt maling

MORTENSRUD: Sent fredag kveld ble det meldt om skadeverk i byggene som nå reises mellom Senter Syd og Helga Vaneks vei. En politipatrulje som k0m til stedet, fant ingen i bygget, men registrerte at det var sølt en del maling der.

Farlig skating

LJAN: Lørdag ettermiddag ble det meldt at unge skatere brukte Ingiers vei på Ljan til fartsetappe. Melder mente dette kunne være svært farlig, og at det var kjørt fort på brett der flere ganger tidligere. Politiet kom ikke over noen den kvelden, men vil følge opp saken.

Lastet noe inn i en bil

RYEN: Litt før klokken 03 natt til søndag ble det meldt at en bil hadde kjørt opp i en privat vei fra Lyngveien på Simensbråten/Ryen. Vitnet hadde sett at noe var lastet inn i bilen.

Melingen kom så raskt at politiet kunne stoppe den aktuelle bilen i Ekebergtunnelen. Det viste seg at bilen var pakket med paller. Fire personer som ikke har bopel i Norge, ble kjørt sentralarresten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere