RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prøver på nytt

To lærere ved Bestum skole ville i fjor skape et aktivitetstilbud etter skoletid for elever over SFO-alder. Det gikk skeis, men de gir seg ikke.

Bestum: I fjor høst stod de to lærerne, Trond Nilsen og Tomas Torgersen frem i Ullern Avis Akersposten og fortalte at de ville starte en helt ny virksomhet på skolens område. De ville lage et aktivitetstilbud for elever på 5., 6. og 7. trinnet.
- Vi erfarer at endel elever kommer hjem til tomt hus flere ganger i uken. Vi vil engasjere disse i et trygt miljø, sa blant annet Torgersen den gangen.
- Vi tror mange foreldre i såkalt tidsklemme har behov for å vite at barna gjør noe meningsfullt etter skoletid, supplerte Nilsen.
Initiativet hadde støtte både fra skolen og bydelen.
- Vi hadde en runde før jul med informasjon som gikk i postkassene i nabolaget i tillegg til plakater på stolper. Det var veldig liten respons, så vi måtte legge det på is. Nå vil vi prøve igjen i august med en forsøksordning. Samtidig vil vi bli bedre på informasjonen med hensyn til tilbudet. Barna og foreldrene skal i større grad få velge om fokuset skal ligge på lekser eller aktiviteter, sier Torgersen.
Lærerne legger ikke skjul på at aktivitetstilbudet skal drives på kommersiell basis og at tilbudet ikke er en del av skolens ordinære drift, selv om det skal være på skolens område.
- Vi vil komme ordentlig ut med informasjon denne gangen. Vi håper å få distribusjon gjennom ranselposten, sier Torgersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere