RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prøver seg for tredje gang


Til uken skal bydelsutvalget for tredje gang ta stilling til utbygging av eiendommen Ravnåsveien 36 på Holmlia, og nok en gang vil planen møte sterk motstand.
Til uken skal bydelsutvalget for tredje gang ta stilling til utbygging av eiendommen Ravnåsveien 36 på Holmlia, og nok en gang vil planen møte sterk motstand.
Det er rart at ikke OBOS og Plan- og bygningsetaten kan ta helt klare lokale signaler, sier Tore Rønning (A). Til uken skal BU på Søndre Nordstrand for tredje gang uttale seg om utbygging i Ravnåsveien 36 på Holmlia.

HOLMLIA: Dette er en utbyggingssak som er i ferd med å bli en gjenganger, sier Rønning.

OBOS vil bygge på en liten tomt som i alle år har vært brukt av ungene til lek. Hver gang saken kommer til oss, er det små endringer, men både vi i bydelsutvalget og lokale aktører har sagt et klart og tydelig nei, sier Rønning.

Frp har snudd

Det forslaget vi nå har fått oss presentert, inneholder i tillegg til boligdelen flytting av en påtenkt parkeringsplass. Slik jeg kan lese av tegningen, vil den komme bare et par meter fra soverommene til nærmeste nabo. Slikt går da ikke an!

Tre tomannsboliger og en parkeringsplass ligger i planen som 13. november skal behandles i BU.

Vi har hatt den i Miljø- og teknisk komité, og nå er det en enstemmig innstilling vi legger frem for bydelsutvalget, sier Rønning.

Også Fremskrittspartiet har snudd i denne saken, og dermed er vi enige. Vi vil ikke ha utbygging på denne tomten, og det håper jeg virkelig at både utbygger og Plan- og bygningsetaten nå vil forstå. Etaten kan ikke presse på slik de gjør i denne saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere