RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Publikum sviktet sommerfestival

Nordstrand sommerfestival hadde det meste, men publikum glimret med sitt fravær.

Nordstrand: Med spennvidde fra fløyelsmyk jazz til knalltøff punk inneholdt årets sommerfestival på Nordstrand det meste. Bare synd at publikum ikke kom.

For det var glissent mellom stolradene på Agnes Thorsens plass da lokale artister sto på scenen for å underholde bydelens borgere.

Mange godbiter

Jeg synes det er vanskelig å få til liv her på Nordstrand, men vi står på og vil arrangere festivalen også til neste år, sier Stein Solvik i Nordstrand musikk- og kulturråd som er arrangør av festivalen.

Vi er for så vidt vant til at folk er trege og ikke kommer ut på arrangementer. Vet ikke helt hva det skyldes, men vi håper å etablere denne festivalen som en fast tradisjon, forteller Godtfred Gundersen i Nordstrand musikk- og kulturråd.

Noe som er helt sikkert er at publikum gikk glipp av mange godbiter denne lørdagen. Sæterguttene åpnet med koseblues, Thomas Gunnari Røtting imponerte med underholdende pianospill, trioen med Fredrik Gundersen på kontrabass, Øystein Wold på saksofon og Jacob Jansøn på trommer sjarmerte publikum med improviserte jazz og Pia Møller Johansen fremførte sine melankolske jazzlåter bak pianoet. Danserne i Freedom 2 Dance fikk det til å rykke i dansefoten når de fremførte et egenkomponert dansenummer, før Snuggleducks virkelig vekket søvnige Nordstrand med knallhard og råtøff punk.

Ungdom imponerte

Senere på kvelden var også Basic Relation og Gunnar Kullebunn kvartett på scenen. Selv om sommerfestivalen ikke ble noen publikumssuksess, hygget de få fremmøtte seg veldig i det flotte været. Inger Hverven, Kari Gro Riung og Torunn Storaker møtte fram tidlig for å få med seg noen av de mange høydepunktene. Det var spesielt en kar som imponerte damene:

Det var en 14-åring (Thomas Gunnari Røtting red.anm.) som imponerte oss veldig. Det kommer til å bli noe store av ham, mente damene.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere