RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det eneste som er kult er å spille live, sier Blue Monday
- Det eneste som er kult er å spille live, sier Blue Monday

Punket Oslo

Hortensbandet Blue Monday holdt en forrykende konsert på Skuret i går. De frammøtte fikk gleden av å se et band som vanligvis er utkledd som klovner og som elsker å spille live!

- Vi spiller sporadiske konserter med klovnekostymer og sminke, men det tar så lang tid backstage at vi har kuttet det ut, sier vokalisten i Blue Monday.

Kan distansere seg

- Målet er å spille mest mulig live. Det er det eneste som er kult og hvis det kommer en platekontrakt så hadde det vært dritfett, men det er ikke målet, forklarer bandet.

- Grunnen til at vi startet med klovnekostymene var at vi kunne distansere oss fra publikum i en fase der vi ikke kunne støtte oss så mye til musikken. Det har vi valgt å kutte ut, for vi føler at musikken kan snakke for oss på en helt annen måte nå enn da vi startet, sier de ganske tilbakelent.

Gratis ep'er

Blue Monday representerer i bunn og grunn alle nye band som ønsker å lykkes med musikken sin. De drar land og strand rundt og går stort sett i minus hvor enn de spiller. Akkurat det gjør ikke noe skal vi tro bandet selv.

- I kveld går vi i minus, men driter i det. Vi har trykt opp masse eper som vi gir bort gratis og håper ryktet går foran oss.

Det velrenommerte rockemagasinet, www.heavymetal.no sammenliknet Blue Monday med Turboneger, men akkurat den sammenlikningen ler bandet av.

Spiller mer i Oslo

- Vi spiller en noen lunde tilgjengelig musikk, men alle har bakgrunn fra forskjellige sjangre så vi liker ikke å sette oss selv i bås. Selv om vi liker å si at vi sjangermessig er unike, ler bandet som om de hadde pugget de rette svarene.

Blue Monday skal avholde noen konserter i Oslo-området den nærmeste tiden. Først ut er konserten på Maiden i slutten av mai.

Hold øye med Lokalavisen for nærmere oppdateringer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere