*Nettavisen* Nyheter.

Punktum. Finale?

Elevene på Elvebakken har et ekstra press på seg foran årets revy, nemlig å forhindre at det blir skolens siste.

HAUSMANNSGATE: – Derfor heter revyen vår Punktum – revygenserne har bare en prikk på seg.

Revysjef Christina Løwestormdahl tar trusselen på alvor. Østkantavisa møter henne sammen med resten av sjefsgjengen, Lars Christian Jacobsen, og sjefstraineene Marie Elisabeth Simonsen og Maiken Mathisen, i Elvebakken skoles fantastiske lokaler – som skapt for nettopp revy, ja.

KLIKK HER, OG LES ALT OM OSLOS SKOLEREVYER!

Gir alt!

– Vi har full støtte fra ledelse og lærere i år, men vi har også fått klar beskjed om at mange lærere synes revyen går for mye utover skolearbeidet, og dermed karakterene våre, sier Lars Christian.

– Og vi ser jo det selv. Christina smiler. – Men vi lærer jo så enormt mye av å jobbe med revy også. Men det er jo ikke så målbart. Ikke den utrolig positive virkningen revyen har på skolemiljøet heller, selv om jeg tror alle føler den. Og vi vet er rektor er glad i revyen!

Kampen for tilværelsen

Med et slikt utgangspunkt var i grunnen tema for revyen lagt

– Vi skal gi jernet for at årets revy ikke blir den siste, og vi har laget lage Norges morsomste skolerevy, sier Maiken.

– Og i år er fokus helt på humor. Elvebakken har fått kritikk for å lage litt mye teater ut av revyene sine. Og selv om det har ført til tre seksere og to revypriser de siste årene, går vi for pur moro i år.

Christina liker at lista er lagt høyt.

– Det blir sketsjer, dansenumre og et kjempebra band. Og selvfølgelig overraskelser!

Knytter bånd

Det går 1300 elever på Elvebakken skole. 200 av dem er involvert i revyen. Det gjør noe med både miljø og vennskap på skolen.

– Maiken og jeg går første klasse, sier Marie, – og vi hadde ikke blitt kjent med så mange på tre år som det vi allerede har blitt gjennom revyen. Oppslutningen er kjempebra blant elevene, og vi er så heldige å ha topp utstyr som tilhører skolen. Jeg gleder meg sykt til premièren!

Marie er ikke alene om det.

– Vi har kjempeflinke instruktører, skuespillere, sangere og dansere. Og bandet er helt konge! Vi går for en ny sekser, sier Lars Christian, og legger til: – Vi skal ikke gjøre det lett for noen å legge ned revyen på Elvebakken!

Premiere er 7. mars, revyen spilles til 19. mars. Billetter kr 125.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag