Pur moro for petrolheads

Grafikken under løpene er ikke spesielt god, men Blur har en rekke kvaliteter som bilspillentusiaster vil sette pris på.

Grafikken under løpene er ikke spesielt god, men Blur har en rekke kvaliteter som bilspillentusiaster vil sette pris på.

Spillets grafiske presentasjon er en fryd, og menyene er så sømløse og visuelt innbydende at jeg har lyst til å kysse layout-ansvarlig.

SPILLVERKET.NO: Etter noe som virker som en komplett bråstans innen racingsjangeren, ser nå nyere spill mulighetene for å fornye seg. Nylig kom Split Second: Velocity ut, og nå er også Blur å finne i butikkene.

Hvis du er en av mange som ønsker en racingopplevelse litt utenom det vanlige, er det ikke umulig at du vil bli meget fornøyd med Blurs fornøyelige tilnærming til sjangeren.

Les også vår anmeldelse av Split Second: Velocity

Sitter som et skudd

Selve kjøringen sitter som et skudd. Realisme kan du glemme, men det er faktisk lett å kjøre i Blur.

Jeg kan ikke huske å ha fått noen ordentlig instruksjonsvideo eller liknende, men jeg kan jo nevne at for å bruke power-ups trykker man på "A", og for å gasse trykker man høyre trigger. Ikke akkurat noe revolusjonerende her altså.

Spillets grafiske presentasjon er en fryd, og menyene er så sømløse og visuelt innbydende at jeg har lyst til å kysse layout-ansvarlig ved Bizarre Creations. Alt har en logisk plass i menyvidunderet Blur.

SE VIDEO: Driven - Gammel jernhest vekkes til live

Svakhet i grafikken

Det er dermed ikke sagt at grafikken under selve løpene er spesielt gode, og det er de heller ikke.

Her finner du ikke noe visuelt imponerende, men grafikken duger selvsagt til sitt bruk. Alt flyter perfekt, og jeg har ennå ikke opplevd at spillet har hakket eller på noen annen måte blitt uspillbart.

E3-messen: Her er de heteste ryktene og spekulasjonene

Underholdning i timesvis

Blur byr på en solid racingpakke som vil underholde deg i timesvis. Jeg blir også ekstremt glad for at det finnes splitscreen-muligheter i Blur, noe bilspill i senere tider har valgt å komplett neglisjere.

Karrieremodusen er noe skuffende, men så lenge du er oppsatt med Internett, varer flerspilleren en lang, lang stund.

Det aller viktigste var at jeg aldri opplevde at Blur hadde problemer med å kjøre ordentlig, og det er vel strengt talt grenser for hvor mye man får med seg uansett, når man kjører i 150 km/t.

Les hele anmeldelsen av Blur på Spillverket.no

Finn prisen på dette produktet i Prisguide.no

Les også disse sakene på Spillverket.no

Ødelegg alt i Red Faction: Armageddon

SE VIDEO: Killzone 3 vises frem

Nytt Dungeon Siege på vei

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag