RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pus passer hus i ferien

Dyrevernet har noen travle måneder i vente. Sommeren er tiden da folk drar på ferie og lar Pasopp ta seg av blomstervanningen. Uten at noen tar seg av Pasopp.

Holtet: Torsdag forrige uke ble to katter reddet fra et hus på Holtet. Eieren var dratt på ferie og lot kattene være igjen alene. De hadde knapt mat og vann igjen da både politi, Mattilsyn og Dyrevernnemnda tok seg inn i leiligheten og hentet ut kattene som var alene på sjette døgnet.

De hadde ikke gjort noe spesielt i leiligheten, men det luktet ikke særlig godt der inne. Man kjenner det når to katter har vært alene i en leilighet en god stund, forteller veterinær Sigrid Engeland til Nettavisen. Engeland er fra Mattilsynets distriktskontor i Oslo og var med på redningsaksjonen.

Ifølge de opplysningene vi har fått, er eieren på en toukers ferie. Kattene var igjen alene og var redde og forskremte etter at vi hadde brukt litt tid på å få de ut av leiligheten, men de har det bra nå. Det var igjen litt mat og vann, men det ville blitt tomt i løpet av kort tid, forteller Engeland.

Eieren av kattene er blitt oppringt, men redningspatruljen har ikke lyktes med å få tak i vedkommende. Hva som skjer med katteeieren er usikkert, men han vil nok få en solid regning, både fra låsesmed og kennel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere