RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kelner, det er en barbar i puslespillet mitt!
Kelner, det er en barbar i puslespillet mitt!

Puslespill uten puslinger

Barbarer i skinntruser bruker hodet når rollespill møter puslespill.

SPILLVERKET.NO: Puslingen i Puzzle Quest 2 er egentlig en nokså avstressende aktivitet, så det er litt snodig å se stillbilder av snerrende zombier og barbarer i skinntruser heve forvokste jernvarer mot hverandre når man utfører spesialangrep.

Heldigvis er det innpakningen som er problemet og ikke innholdet.

Rollespillelementene sørger for masse variasjon, og byr på en god del valgmuligheter.

Vellykket sjangermiks

Så lenge du godtar – ja kanskje lar deg fornøye av – Puzzle Quest 2s uheldige utseende, skal du se at spillet kan jobben sin.

Puslespill og rollespill har rett og slett aldri passet bedre sammen.

Selv om Puzzle Quest 2 viderefører mange av sine forgjengeres skjønnhetsfeil er det tydelig at Infinite Interactive har grepet om sjangeren.

Artige minispill

I tillegg til varierte klasser byr spillet på korte og festlige minispill som ledsager alt fra skatteplyndring til låsdirking og sørger hele tiden for å presentere nye utfordringer.

Selv om rollespillsystemet kan se overfladisk ut ved første øyekast, har det stor innvirkning på selve puslespillet og gjør det både dypere og mer tilfredsstillende.

Platt persongalleri

Det er riktignok synd at spillverdenen, fortellingen og persongalleriet er så platt, men all den tid det ikke står i veien for resten av spillet er det ikke noe å la seg plage av.

Flerspillermulighetene og monsterturneringene befrir spillet fra fortellingens klør, og er verdt spillets pris i seg selv.

Puzzle Quest-serien kan ikke hevde seg i toppskiktet før grafikken, presentasjonen og ikke minst spilluniverset blir betraktelig mer henrivende, men foreløpig er dette sjangerens høydepunkt.

Les hele anmeldelsen av Puzzle Quest 2 på Spillverket.no.

 

Les også disse sakene:

Anmeldelse: Lara Croft and the Guardian of Light (X360)

Lenge leve Duke Nukem

Gran Turismo 5 sluker harddiskplass

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere