RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pusser opp fasaden til sommeren

– Vi tar sikte på det, sier styreleder i Vinkelgården AS, Ove Granlund.

MAJORSTUEN: Ove Granlund kan ikke komme med en spesifikk dato på når oppussingen vil skje, men forteller at eieren av Kirkeveien 59, også kalt Vinkelgården på Majorstua, vil prøve å få til en oppussing av fasaden til sommeren.

Lokalavisen har fått flere henvendelser fra våre lesere om klokka i det fredete klokketårnet i gården, og stiller spørsmålet videre til styrelederen, om når eller om denne eventuelt vil komme i bruk igjen, og blir henvist videre til leierne av bygget, Clear Channel.

Klokketrøbbel

– Jeg tror det helt sikkert kommer en klokke der, men det er vel ingen som egentlig jobber med å få klokka på plass akkurat nå, sier Nils Petter Eckhoff i Clear Channel. Han forteller videre at det er en konflikt mellom kommunen og firmaet om hvordan klokka skal se ut.

– Vi ønsker et elektronisk urverk, men jeg kan love deg at det ikke kommer til påske, sier Eckhoff som forteller at et digitalt ur er ønskelig fra gårdeiers side og Clear Channel. Klokketårnet er fredet av Riksantikvaren, og skal ikke ha et digitalt ut, forteller Eckhoff.

Gikk feil

Mange mennesker klaget på at klokka som ble tatt ned for litt over et år siden, stadig gikk feil.

– Vi fikk så mange klager på dette at vi måtte ta den ned, sier Eckhoff.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere