RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pusser opp for 23 millioner

Fire måneder etter at Lompa stengte dørene er den legendariske ølhallen i ferd med å strippes.

GRØNLAND: Alt av ventilasjon, strøm og vann skal byttes ut. Husk at dette er et gammelt sted med gamle løsninger. Ta strømmen, for eksempel. Der har man bare bygd ut og bygd ut underveis slik at det er mange brannfeller. Vannledningene er gamle og det er kakerlakker i ventilasjonsanlegget, sier styreleder Nevzat Arikan i Rodeløkka Invest, til Aperitif.no. Nevzat Arikan er også mannen bak steder som Arakataka og Ylajali, som kjennetegnes av ganske rimelig gourmetmat.
Lompa, derimot, skal beholde det brune preget og servere husmannskost.
Lompa kommer til å være like brun som tidligere. Mye er gitt ut fra de retningslinjene byantikvaren har gitt, men vi skal definitivt ta vare på tradisjonene som finnes i huset, sier Arikan til aperitif.no.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere