RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pusset opp klubben

Bøler Ungdomsklubb har fått en real ansiktsløftning. Det er ungdommen selv som har stått for store deler av arbeidet.

Bøler: Fem dager til ende holdt ungdommen på Bøler Ungdomsklubb på med oppussingen, med god hjelp av klubbleder Sofie Widdal og klubbassistent Ingeborg Gjelstad.

Veggene i storsalen ser nå strøkne og flotte ut. Treveggene er blitt hvite, mens de høyeste partiene er malt svarte. En maler tok seg av de høyeste partiene av veggen og søylene. Resten har ungdomsklubben selv stått for. Møblene har også fått seg en velfortjent overhaling. Sofaene er malt svarte og bordene røde. Trekkene er nye og det er kjøpt inn nye gardiner.

Dette trengtes virkelig. Nå håper jeg det bidrar til at det kommer mer folk, sier Ida Kittelsen.

Det var Ida og venninnen Tonje Strømberg som gjennom Nordstrand Blad 15.mars fortalte om det skrikende behovet for oppussing på Bøler ungdomsklubb. På BU-møtet uken etterpå fortalte jente politikerne om behovet.

Ungt initiativ

Jentene har også søkt penger til oppussing, blant annet fra "Ekstrem oppussing" på TV3, uten at søknadene har ført fram.

Bøler ungdomsklubb vil fortsette å søke om penger fra ulike fond og støtteordninger. Så langt har pengene til oppussingen gått fra arrangementsbudsjettet.

Graffiti

Etter planen skal diskoteket også få et realt løft.

Jeg tror ikke platesamlingen har vært oppdatert siden 90-tallet, sier klubbleder Sofie Widdal.

Søknadene fra Bøler Ungdomsklubb har ført til at klubben har fått 10 000 kroner fra ungdomsrådet for å holde graffitikurs. Klubben har vært i kontakt med en kursholder, men dato for kurset er ennå ikke satt.

Planen er å utsmykke de svarte feltene høyt opp på veggene med graffitiplater som kan byttes ut.

Det har blitt kjempekult her nå! Storsalen er helt forandra og jeg vil nesten kalle det moderne, sier Sofie Widdal, strålende fornøyd med den jobben ungdommen selv har lagt ned for å pusse opp ungdomsklubben på Bøler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere