Gå til sidens hovedinnhold

Pusterom for MS

MS var i ferd med å rote seg inn i nedrykksstriden, men mot Linderud-Grei dukket Trine Sørumshaugen opp to ganger og sikret laget tre meget viktige poeng.

Lambertseter: Dette var deilig. En slik seier smaker utrolig godt, fastslår MS-spissen.

MS kom til kampen med bare tre poeng ned til lagene under streken, og hadde virkelig presset på seg etter to strake tap og ingen scoringer.

Likevel har stemningen i troppen vært bra den siste tiden, og på trening denne uken har intensiteten vært god. Derfor var jeg heller ikke nervøs før denne kampen, men vi hadde alle bestemt oss for virkelig å trå til og det klarte vi også, sier en fornøyd Sørumshaugen.

Ganske trygg

MS-spissen ordnet selv ro i laget med sin scoring etter bare fem minutter.

Jeg fikk til en slags halvbrasse, men trodde ikke ballen skulle gå i mål. Uansett veldig viktig å få en slik start, sier Sørumshaugen.

Rundt midtveis i 2. omgang var hun på farten igjen. Etter å ha fått ballen via en motspiller, satte spissen kaldt inn 2-0-målet og kampen så avgjort ut.

Linderud-Grei reduserte imidlertid på tampen, men MS hadde etter det stort sett god kontroll og kunne greit ro i land tre poeng.

Jeg følte meg ganske trygg, selv om det ble litt mer stressende etter reduseringen deres, sier Sørumshaugen.

Mindre press

Tomålsscoreren er ikke i tvil om at helgens seier var av det meget avgjørende slaget. Nå kan trolig MS-jentene spille med lave skuldre resten av sesongen, etter at laget nå har seks poeng ned til lagene under nedrykksstreken med bare fire serierunder igjen å spille.

Ja, denne seieren var viktig. Og det hadde vært helt tragisk om vi hadde rykket ned i 2. divisjon, fastslår Trine Sørumshaugen.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her