*Nettavisen* Nyheter.

Pusterommet på Sæter

I forgrunnen sitter stamkunde Bjørn Knutsen. Bak disken står barrista Giorgio Molinas, butikkeierne Cathrine Kjos Bråthen og Toya Lund samt frisørlærling Elin Redalen. Bildet er tatt i butikkens "kaffelounge". Knutsen skryter av Molinas italienske kaffekunster.

Et lite stykke Italia er å finne i Nordstrandveien.

NORDSTRAND: "Bliss" heter den multifunksjonelle butikken like ved Sæter på Nordstrand. Og det er akkurat det eierne Toya Lund og Cathrine Kjos Bråthen ønsker å skape for sine kunder; et kjærkomment avbrekk fra kjaset og maset i hverdagen.

Starten

Det er fem år siden Toya Lund startet sin frisørvirksomhet som da het Fru Lund.

Vi kom i prat og fant ut at det kunne være moro å starte et partnerskap, forteller Bråthen som også er utdannet frisør. Dette var starten på et samarbeid som skulle utvikle seg.

Lund har bakgrunn som stylist og Bråthen er interiørkonsulent. For tre år siden utvidet duoen derfor frisørsalongen til også å romme en butikk med klær og interiørartikler.

I november i år fant nok en utvidelse sted og jentene åpnet det de kaller en "kaffelounge" hvor kundene kan slappe av i en rolig atmosfære med god italiensk kaffe, servert av den halvt italienske barristaen Giorgio Molinas og Ine Drolsum.

Her kan man også få kjøpt biscotti og hjemmelagde kaker på ekte italiensk vis.

På hjemmebane

Toya Lund og Cathrine Kjos Bråthen bor begge på Nordstrand, og de trives med å drive butikk i nærmiljøet.

Det er veldig moro og det går bra. Jeg føler at kundene våre synes at vi har et spennende utvalg og at de trives hos oss, forteller Kjos Bråthen og legger til:

Vår tanke bak Bliss er at dette skal være et sted hvor man kan slappe av og senke skuldrene. Hos oss skal det dreie seg om velvære.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.