RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Putelørdag


Assa Koefoed i Gardina med bittelitt av utvalget. FOTO: ELLEN RØNNING
Assa Koefoed i Gardina med bittelitt av utvalget. FOTO: ELLEN RØNNING
De tre neste lørdagene er det muligheter for putekupp hos Gardina i Thereses gate. Med litt god samvittighet som bonus.

Thereses gate: Bruktbutikken Gardina åpnet i vår, og har sklidd rett inn blant småbutikkene rundt Bislett. Nina Skaugens prosjekt, som i all enkelhet går ut på å ta inn og videreselge brukte gardiner, er svært vellykket. Inntektene går uavkortet til Kreftforeningens barne- og ungdomsarbeid, faste utgifter dekkes av sponsorer , og butikken betjenes av frivillige.

Dugnad

Nå har en av disse frivillige, som til daglig arbeider som kostymesyerske, selv fått en alvorlig kreftdiagnose.

Kostymedesigner Ellen Wang Thommessen ved Oslo Nye Theater ville gjerne gjøre noe for å glede og oppmuntre sin kollega i en vanskelig tid. Hun fikk ideen om å gjøre noe via gjenbrukskonseptet Gardina, og satte i gang med design og søm av puter. Med seg på dugnaden fikk Wang Thommessen 15 designere fra kostymeavdelingene på det Norske Teater og Oslo Nye Theater.

Puter med patos

50 flotte puter ligger klare til salg hos Gardina, og vi tipper det ligger mye omtanke og gode ønsker bak hvert eneste sting.

– Det gjør det! Assa Koefoed er en av Skaugens gode hjelpere i butikken, og hun gleder seg til å åpne dørene for putesalg lørdag.

– Vi har 50 flotte puter å friste med, og så har vi riktig mange nydelige gardiner inne for tiden også, så her er det bare å møte opp!

Det blir putesalg de tre første lørdagene i november, og åpningstiden er fra 11.00 - 16.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere