RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pyntiade i herlig snøvær - onsdag 23.mars

I årets Pyntiade fikk barn og voksne prøve seg i en utfordrende hinderløype, og det med engasjement!

Lystig musikk fra høytaleren bidro til god stemning i snøføyka, og i startområdet danset folk til blant annet "OL-floka" og "Living la vida loca." Slik er det når Pynten barnehage innbyr til store og små til fest og konkurranse i snøen!

Høyere tempo

Starten gikk først for de minste. Tre små barn hadde følge med en voksen gjennom løypa. Like etter fulgte de større barna som hadde høyere tempo og virkelig ville teste ferdighetene sine. Alle hadde flotte nummerdrakter på seg, for her skulle det ikke stå på utstyret!

Øvelsene

Første post ut var bøtteballetten som bestod i å gå slalåm gjennom en rekke med bøtter. Post nummer to var ballkast på blink og etter smilene å dømme så var dette manges favorittgren. Tredje post var den utfordrende øvelsen bordklatring og tunnel-åling, stolte barn kom ut i enden av tunnelen tydelig fornøyde med egen innsats. Ved fjerde post i hinderløypa så stod tauøvelser for tur, her skulle man manøvrere seg gjennom en rekke med tau, og jammen øynet vi noen linedansere også. Femte post var klatrestativ-klatring, og dette kan barna! Sjette og siste post i løypa var den spenndene spøkelsessklia. Barna måtte krype inn i en hule før de rutsjet ned den store sklia og kom i mål!

God mat inne

Gjennom hele aktivitesdagen heiet deltakerne iherdig på hverandre. Etter fullført løype fikk alle en velfortjent pust i bakken. Snøen ble vel våt etterhvert, så utepølsene ble erstatet med god mat inne i varmen. Før man gikk inn ble det heder og ære til alle småbarna. Én og én kom de opp på pallen og tok imot Pyntiadens gullmedalje til stor jubel fra publikum. De større barna avsluttet med en herlig utendørs karaoke. De mest populære slagerne over høytaleren viste seg å være noen morsomme og litt rampete varianter av Bæ bæ lille lam og Mikkel rev, i hvert fall etter latteren og fnisingen og dømme.
Det ble en flott aktivitetsdag som arrangementskomitéen på Pynten kan være stolte av. Vi er ikke overrasket hvis hinderløype nå også utøves i flere av de pyntianske hjem!

Åse Skogen Nielsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere