RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk bot: NFF har bestemt at Røa får en bot på 25 000 kroner for brudd på reglene i klubblisensreglementet
Fikk bot: NFF har bestemt at Røa får en bot på 25 000 kroner for brudd på reglene i klubblisensreglementet

Røa fikk bot

Norges fotballforbund har ilagt Røa en bot på 25 000 kroner på grunnlag av at klubben ikke har innlevert den økonomiske rapporteringspakken innen fastsatt frist.

OSLO: NFF skriver i en pressemelding at utvalget legger til grunn at Røa har forholdt seg som beskrevet i anmeldelsen.

Uvalget finner det således bevist at Røa ikke innleverte den økonomiske rapporteringspakken innen fristen 3. september 2012, og at den først ble levert digitalt 16 dager etter fristens utløp, med påfølgende levering per post. Klubben har ikke bestridt det faktiske forhold.

Utvalget viser til den avgjørende betydningen det har for Klubblisensnemndas arbeid at klubbene overholder fristene som gjelder for lisensbehandlingen. Allmennpreventive og individualpreventive hensyn tilsier at forholdene må sanksjoneres strengt overfor klubber som ikke oppfyller frister som er fastsatt knyttet til klubblisensordningen.

Utvalget legger i skjerpende retning vekt på at klubben befinner seg på øverste nivå i norsk kvinnefotball, og at overholdelse av frister og etterlevelse av klubblisensreglementet må kunne forventes av en klubb på dette nivået.

Les også: Geir Nordby aktuell for landslaget

Les også: Siri Nordby legger opp etter cupfinalen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere