RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røa forsterker med seks spillere

Hele seks nye lovende spillere har Røa-trener Geir Nordby hentet i løpet av vinteren.

NYDALEN: Røa-damenes fredagstrening ble holdt i Nydalen Cageball.

Siden sesongslutt har seks nye fjes kommet inn i troppen:

Tvillingene Sofie og Trine Skjelstad Jensen (19) har kommet fra Grand Bodø, og Nathalie Jøsang Utvik (20) fra Avaldsnes.

Satser ungt

Inger Katrine Bjerke (18) har spilt i Stabæk før valget falt på Røa, mens Kirvil Schau Odden (21) nå er en del av klubben igjen etter å ha vært to sesonger i Kolbotn.

Nora Byan Nilsen (19) spilte også på Kolbotn før hun valgte Røa.

Trener Geir Nordby forteller at det har vært viktig for klubben å satse for fremtiden.

– Fantastisk spennende spillere alle seks. De er uskrevne blade, men allerede nå tror jeg at de kan gjøre seg bemerket, sier Røa-treneren.

Før nyttår manglet Røa 200.000 kroner, men klarte å samle inn pengene, og slapp dermed å starte med minuspoeng i 2014-sesongen.

– Spennende

Tvillingene Sofie og Trine Skjelstad Jensen fra Grand Bodø signerte sine kontrakter allerede i november. Trine er en forsvarsspiller som foretrekker å spille midtstopper, mens Sofie er midtbanespiller.

– Jeg valgte å gå til Røa fordi det virket som en klubb med bra spillere som har en ambisjon om å gjøre det bra sportslig, sier hun.

Vil ha medalje

Trener Nordby tror det kan bli en utfordring å skulle bygge et nytt lag med seks nye fjes.

Nå har ikke jeg noen spåkule, men det er klart at det nok er en utfordring. I og med at vi har en veldig god gruppe nå tror jeg at vi skal kunne greie å prestere på et høyt og jevnt nivå, sier treneren.

Etter en skuffende fjor-sesong sikter nå rødtrøyene oppover.

– Målet er å være med i medaljekampen, og også komme til en cupfinale. Vi hadde en mørk og tung sesong i fjor hvor vi mistet mange spillere, mens i år ser det bedre ut, sier Nordby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere