RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røa har fått en knallstart på sesongen


VIKTIG: Etter en laber fjorsesong har Røa virkelig slått fra seg i 2014. Her er spiss Eline Johansen i aksjon i en tidligere kamp. Foto: Arild Jacobsen
VIKTIG: Etter en laber fjorsesong har Røa virkelig slått fra seg i 2014. Her er spiss Eline Johansen i aksjon i en tidligere kamp. Foto: Arild Jacobsen
Ti poeng og andreplass er resultatet for Røa etter fire serierunder.

OSLO: På søndag ble Medkila nedkjempet i Harstad med stillingen 01.
Eline Johansen scoret kampens eneste mål etter 26 minutter.

Dårlig kamp

– Synne Skinnes Hansen ble spilt igjennom på høyrekanten, og klarer å sende ballen til meg rett før keeperen kommer ut og omentrent overfaller henne, forteller Johansen, som fikk tuppet ballen inn over målstreken.
– Vi var ikke sikre på om det ble blåst til straffe, og Synne lå jo nede, så det tok tre minutter å få bekreftet det målet, sier Johansen.
Målscoreren var glad for at Røa klarte å hente tre poeng hjem fra nord.
– Vi spiller ikke så veldig underholdende eller bra fotball mot Medkila, men det er en styrke i seg selv å klare å vinne på en dårlig dag, sier hun.

Fra midtstopper til spiss

Johansen har mer eller mindre spilt fotball fra hun lærte å gå. Hun kommer opprinnelig fra Skjervøy i Nord-Troms, og har spilt for Tromsø-laget Fløya i en årrekke, frem til 2012, da hun flyttet til Oslo.
Der ble det bom stopp i fotballkarrieren allerede i første treningskamp for Røa, da Johansen røyk korsbåndet.
– Det var utrolig irriterende. Her har jeg brukt 2–3 år på å flytte meg nedover til Oslo, og så skjedde det. Heldigvis gikk det ganske fort, jeg trengte ikke å operere, og var tilbake på trening allerede i oktober. Så nå spiller jeg uten korsbånd.
I tillegg til å ha byttet klubb, har også Johansen blitt omskolert. Fra å spille midtstopper og midtbane, er det nå spissrollen 25-åringen bekler.
og det har gitt resultater. På de fire første kampene har det blitt to mål på Johansen, som både er duellsterk, og en god hodespiller.
Røas neste hjemmekamp blir et oslooppgjør. 16. mai klokken 18.00 stiller Vålerenga på motsatt banehalvdel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere