RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rå og klissvåt avslutning

I bare badebukse og gedigne briller rappet Magnus Nymoen (15) showet under søndagens sesongavslutning i Jerikobakken.

Lindeberg: Lindeberg-gutten har stått på snowboard i fire år. Han har for lengst blitt varm i trøya og det var lett og se under søndagens arrangement. Den lokale stuntmannen stilte lettkledd opp til dyst. Og de frammøtte likte det de så.
- Det var deilig å høre folk juble idet jeg fosset over bassenget. Jeg må jo underholde litt, sier Magnus Nymoen fornøyd til Lokalavisen Groruddalen.
15-åringen forteller at han elsker å stå på snowboard, og at han prøver å være i Jerikobakken så ofte han kan. Men Magnus satser ikke på å gjøre noen stor karriere i bakken.
- For meg er snowboard bare en kjempe kul hobby som jeg har ved siden av alt annet. Jeg liker farta, men også spenstige hopp, forteller han entusiastisk.

Artisteri og show

Årets sesong har vært rekordkort for alpinistene og brettkjørerne i skigruppa til Lindeberg Sportsklubb. Jerikobakken åpnet ikke før i februar. Men det satte likevel ingen stopper for den tradisjonsrike avslutningsfesten. Det ble arrangert hoppeshow og bassengkjøring på kreativt og stemningsfylt vis. I tillegg showet artister fra Trosterud fritidsklubb med både sang og dans.
- Jeg har hatt det veldig morsomt i dag, jeg liker meg godt i bakken. Det er synd at sesongen er over, sier alpinisten Fabian Østigård Ness (8) sjenert.

Store og små

Lederen i skigruppa til Lindeberg Sportsklubb, Lise Bjørløw, forteller til Lokalavisen Groruddalen at hun er meget fornøyd med søndagens sesongavslutning.
- Det har vært vellykket, men vi hadde håpet på litt flere barn i bakken. Vi har et veldig godt miljø i klubben, og det er jo det viktigste. Det er nesten rørende å se hvordan de store tar vare på de minste, forteller hun.
- Hvordan vil oppsummere årets sesong?
- Sesongen har vært veldig kort, men det er likevel mange barn som har blitt flinke på ski. Frivilligheten blant de foresatte har også vært enestående, avslutter Lise Bjørløw til Lokalavisen Groruddalen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere