RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marie Knutsen var måtelig fornøyd med kampen.
Marie Knutsen var måtelig fornøyd med kampen.

Røa slo finnene

Røa hadde full kontroll mot FC Honka i går, men var ikke helt i toppform. Men Dynamittjentene vant allikevel 2-0 mot finnene.

RØA: - Nå fikk vi en god start på turneringen. Jeg synes vi møtte et godt lag, som hadde noen raske og tekniske spillere. Samtidig gav de fra seg mye rom som vi burde ha utnyttet bedre. I andreomgang falt vi litt ned, og jeg føler vi bare gjorde det i måtte, sa Marie Knutsen til Norsk Fotballforbundetter kampen.

Sjansefattig

Røa tok føringen i kampen etter bare ti minutters spill, da enten Marthe Braavold Johansen, eller en Honka-spiller, klarte å krangle ballen i mål. Ellers var kampen relativt sjansefattig den første halvtimen.

Mot slutten av omgangen giret Røa om, og tre minutter før pause fikk de betalt. Nyervervelsen Sarah Huffman ble spilt fri, og gjorde ingen feil alene mot den finske keeperen.

Defensivt hadde Røa full kontroll på motstanderne sine fra start til slutt. Fremover på banen produserte de en del sjanser, men slurv og ubesluttsomhet gjorde at det ikke ble flere scoringer.

- Skulle ha scoret mer

Røa-trener Geir Nordby var fornøyd med seieren, men skulle gjerne sett at laget hans scoret flere mål.

- Defensivt er vi bra og Honka skaper ingenting, men fremover er vi litt for unøyaktige. Vi burde ha scoret mål, og det er noe vi må jobbe videre med, sa han til Norsk Fotballforbund.

Han skyter av målscorer Sarah Huffmann. Den amerikanske jenta kom til Norge for en knapp uke siden, men ser allerede svært lovende ut.

- Det hun har vist gjennom treninger, et innhopp mot Larvik og den kampen her, ser veldig bra ut. Hun er nok en spiller vi kommer til å ha god bruk for utover høsten, mener Nordby.

Neste utfordring for Røa i UEFA-cupen blir bulgarske Sofia. Kampen spilles på Marienlyst mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere