RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elise Thorsnes gir ikke noe gratis i duellene. Her i duell med Evertons Fara Merrett hjemme på Røa.
Elise Thorsnes gir ikke noe gratis i duellene. Her i duell med Evertons Fara Merrett hjemme på Røa.

Røa slo ut Everton

Videre i mesterligaen etter bortetap.

RØA: Etter kun åtte minutter spilt mellom Røa og Everton på Rossett Park i Liverpool osndag, hadde Emily Westwood sendt Everton i ledelsen med 1-0.

Røa hadde også sine sjanser, men klarte ikke å score mål, og etter tter 57 minutters spill satte Michelle Hinnigan inn hjemmelagets andre mål.

– Vi trodde vi skulle spille jevnt med dem, men ingen av våre spillere kom opp til det nivået vi viste på hjemmebane. Vi ble presset bakover, så det ble en forsvarskamp fra vår side, sa Røas sportssjef Ole Bjørn Edner til NTB.

Heldigvis hadde «dynamittjentene» 3-0 å gå på foran gårsdagens bortekamp, og dette holdt til videre spill i Mesterligaen. Røa møter i november russiske Zvezda, som var tapende finalist i årets europacup for kvinner.

Kampene spilles med hjemmekamp for Røa 4. november og bortekamp 11. november. Før Røa-jentene blir det uken før og etter cupfinalen mot Team Strømmen.

– Det er blitt en litt merkelig terminliste for oss denne sesongen. Først nesten tre måneder med spillepause, så kamper hver tredje dag. Det er tøft, sa Edner til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere