RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rå start for Frigg

Friggs unge mannskap fikk en god start på sesongen da Råde ble slått 4-0 i cupens første kvalifiseringsrunde.

Majorstuen: Det var den første kampen vår, så vi var litt usikre på hvor vi sto. Men det var en god kamp, mente Frigg-trener Viggo Strømme.
Etter nedrykket i fjor har det blitt store utskiftninger i stallen. Mange unggutter har kommet inn, og årets lag har flere "ekte" Frigg-gutter enn på veldig lenge.
Mot Grei var det aldri noen tvil om at Frigg var det beste laget. Granit Badivuku ga hjemmelaget ledelsen etter en halvtimes spill, før Gisle Grimstad doblet ledelsen kvarteret etter pause. Krenar Badivuku og Sigurd Thoen fastsatte sluttresultatet til 4-0.
Vi fikk til mye av det vi har øvd på. Det var trygt bakover og vi produserte mye framover. 4-0 er er greit bilde av kampen, sa Strømme.
Mandag serieåpner de blåhvite hjemme mot Skjetten, før det er ny kamp igjen i cupen på onsdag.
Jeg vet ikke hvor dette bærer. Vi forsøker bare å løse hver kamp, så får vi se. Det blir ingen lette kamper verken i serie eller cup, spår Strømme.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere