RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røa-supporter: Hele Røa på kamp!


Søndag kunne Røa-jentene heve pokalen etter seier i serien. Lørdag kjemper de om cupseier.
Søndag kunne Røa-jentene heve pokalen etter seier i serien. Lørdag kjemper de om cupseier.
Lørdag er det Røa-jentene som er i sentrum, når de spiller cupfinale på Bislett.

RØA: Dersom du leser dette er du åpenbart såpass interessert i Røa at du forhåpentligvis fortsetter å lese. Budskapet i denne enkle teksten er i grunnen grei!

Er du fra Oslo vest, eller Røa-traktene har du et ansvar, og en plikt til å møte Bislett imorgen for å heie Røa dynamite girls frem til "the double".

Duket for drama

Da spiller seriemestrene våre mot Team Strømmen fra Romerike, og faktisk er motstanderen det eneste norske laget som har klart å tukte Røa i år.

Det er med andre duket for et drama av de helt sjeldne, og i sentrum står en venninnegjeng fra vårt distrikt, som trolig er det råeste vi har fått presentert i norsk damefotball noensinne.

Feiret av fotball-Norge

Onsdag feiret fotballen seg selv i Drammen teater, og i sentrum av begivenhetene stod naturligvis Røas superjenter, og ikke minst Røas supertrener Geir Nordby. Guro Knutsen fikk to priser, hvor særlig utmerkelsen som årets spiller varmet henne mest.

Trenerlegende i Røa, Geir Nordby, fikk meget fortjent prisen som årets trener, noe han visste å sette pris på.

Jeg vil gjerne få takke kona mi, jentene og alle de frivillige som legger ned så utrolig mye arbeid for denne klubben. Denne prisen er for hele laget, og ikke bare for meg, lød de rosende ordene fra en trener, som blir omtalt som en god pedagog og en fantastisk formidler av jentene.

Han alene er nesten en grunn til å bli i Røa, er den rosende omtalen fra Røas superstjerne, Lene Mykjåland.

Damenes dag

Men supre trenere og gode fotballspillere kommer aldri helt opp på sitt beste nivå uten litt ekstra støtte fra tribunen, og i morgen braker det løs, når årets happening for jentene går av stabelen på Bislett.

Det er cupfinale, det er mange tusen på tribunen, alle kameraer er fokusert på jentene, og for én gangs skyld må gutta finne seg i å stille i andre rekke.

Det er ventet at det skal bli en overveldende dominans av Røa-supportere på Bislett i morgen, og dette kan vi takke det sterke engasjementet i nærmiljøet for, og en fabelaktig innsats fra de ansatte i Røa.

Skaff deg billett!

Dersom du ennå ikke har skaffet deg en billett til finalen kan du gjøre dette på følgende måter:

Gå innom Røa Sport, og spør betjeningen der, eller ta dere en tur ned på Røa-banen. Billetter er også tilgjengelig i Lyn-butikken på Ullevaal Stadion, og der holder de åpent til klokken 19:00 i dag (fredag), og klokken 15:00 i morgen (lørdag).

I morgen skriver Røa historie, og klubben trenger deg på tribunen.

Showet begynner på Røa Torg fra klokken 12:00.

Kampen begynner klokken 16:00.

Vi ses på Bislett.


Joachim Westher Andersen
Røa-supporter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere