RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røa videre i NM

Tilsvarende kamp i fjor endte 5-1 til Røa. De fornektet seg sannelig ikke i år heller.

RøaEtter en overbevisende kvalikkamp, bør det være lov å snakke om avansement til cupens første runde. Det er der den virkelige moroa starter.
Kampen var knapt i gang da de 40 fremmøtte på Røabanen så Preben Ringerike sette inn ledermålet. Etter et pent gjennomspill var Ringerike sikker som banken. Der mange ville ha brukt pur kraft, bruker Ringerike tid, og legger ballen elegant i keepers lengste hjørne.
Til tross for det tidlige målet, foregikk mye av spillet i åpningsfasen på Røas halvdel. Røa hadde mer enn nok med å forsvare seg, og Vestli hadde flere muligheter til å utligne ledelsen. Men Thomas Holmen ville det annerledes. Ringerike stakk nok en gang i bakrom, avsluttet midt på keeper og ballen gikk ut til corner. Thomas Holmen stanget inn corneren og Røa skaffet seg en komfortabel ledelse etter knappe 20 minutter. Ti minutter senere doblet Ringerike målkontoen sin etter en kontant avslutning alene med keeper.

Avgjorde

Vestli eide mye av ballen, men produserte ikke de helt store sjansene, bortsett fra et par farligheter Røas keeper Lars Maalen Johansen hadde grei kontroll på. Rett før pause gjorde dagens mann Ringerike sitt tredje mål, da han dro seg fri og sendte effektive Røa opp i en noe misvisende firemåls-ledelse til pause.
Kampen var i realiteten over etter første omgang, og neste halvdel skulle vise seg å bli en ren formalitet for Røas menn. I det åttiførste minutt var det duket for ny scoring. Røas kraftige innbytter, Thomas Stordalen, utnyttet seg av snille forsvarere og la på til 5-0 med en pen avslutning.
To minutter før dommeren blåste av reduserte Vestli på straffespark etter at en Vestli -spiller ble klippet ned bakfra i Røas straffefelt. Reduseringen kunne ikke gjøre noe med at Røa gikk videre til cupens andre kvalifiseringsrunde etter en solid forestilling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere