RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Raag på Furuset!

Nå kan du få opplæring i den klassiske musikktradisjonen raag på Furuset.

FURUSET: Bydel Alna har nå et nytt undervisningstilbud til barn, ungdom og voksne i dholl, dholak og fiolin. Det gis undervisning i sang, fiolin, keyboard, tabla, dholak og harmonika.

Støtte fra Groruddalssatsingen

Pakistansk Familienettverk tok initiativ til tilbudet, og har fått økonomisk midler fra Groruddalssatsingen. Mer enn tyve elever har allerede deltatt på øvelsene, og elevene skal opptre på bydelsdagene til sommeren.

Gutter og jenter, barn og voksne er med. Vi har savnet flere tilbud på fritiden, sier Nisar Bhagat.

De fleste elevene kommer fra pakistanske familier, men vi har også deltakere med bakgrunn fra Sri Lanka, India og Norge, forteller han.

Undervisningen foregår i Furuhuset på Furuset. Dager og tidspunkt er ikke avklart, men ta kontakt med Nisar Bhagat hvis du er interessert. Han kan treffes på telefon 936 10 892 eller nisar.bhagat@bal.oslo.kommune.no

Fra London

Musikklærer Pervez Haider Shah har kommet helt fra London for å dra det nye tilbudet i gang. Shah regnes som en av de beste pedagogene innenfor musikksjangeren.

Det skal også brukes lærekrefter fra Oslo-området, selv om det ikke finnes mange lærere å velge blant foreløpig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere