Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rådyr på Frogner

 
 
Politiet fikk i dag tidlig inn melding om at det var observert et rådyr på Frogner. Les politiloggen her.

Ramlet om bord i russebuss

HVERVENBUKTA: kl. 01.32 i natt ble det meldt om en russejente som hadde fått et illebefinnenende om bord i en russebuss. Mye tider på at jenta hadde ramlet i bussen i forbindelse med nedbremsing og blitt noe skadet. Ambulansen som kom til stedet kjørte jenta til Ullevål universitetssykehus.

Rådyr i byen

Kl. 04.43 i dag morges ble det meldt om et død rådyr som lå i veikanten et sted i Dalsåsen, og kl. 05.19 ble det meldt om et rådyr som gikk ned over Ths. Heftyes gate i retning Drammensveien. Noe senere kom det en ny melding om at rådyret var observert lenger nede i byen. Hvor det så tok veien, er uvisst.

Kjørte i veggen

Kl. 05.51 ble det meldt om en bil som hadde kjørt rett i en vegg på Frogner. Airbagen var utløst, men føreren var tilsynelatende ikke spesielt alvorlig skadet. Føreren forklarete politiet som kom til stedet at han holdt på å byttet cd da bilen skar ut og i veggen. Bilen ble noe ødelagt og ble sammen med føreren, en 26 år gammel mann, fraktet til et verksted et annet sted i byen. Mannen opplyste at han i løpet av dagen vil ta kontakt med lege for en nærmere sjekk.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!