RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raffinert og rørende


Jentene fra Jazz 3 danser One fra A Chorus Line. FOTO: Jah Langleite
Jentene fra Jazz 3 danser One fra A Chorus Line. FOTO: Jah Langleite
Danseskolen Dancespace på Ryen har hatt juleforestilling på Latter på Aker Brygge. Det ble en stor opplevelse, både for publikum og for danserne selv.

RYEN/SENTRUM: For sjette år på rad leide Dancespace seg inn på en profesjonell teaterscene. Årets juleforestilling fikk dermed et profesjonelt preg på kostymer, lys og lyd.

SE BILDEGALLERI! Juleshow med Dancespace på Latter

– Det satses enormt for å gi elevene en følelse av å bli tatt på alvor, selv om det er en amatørforestilling er ideen å gi elevene en mest mulig optimal opplevelse av hva scenefaget innebærer, skriver Siv-Anita Myrheim i en artikkel på dinlokalavis.no – der leserne av Nordstrands Blad kan legge inn saker selv.

Den rørende historien om Piken med Svovelstikkene som ble presentert som klassisk første del, deretter Musical Highlights når jazz dans, hip hop og break entret scenen i andre del.

Siv-Anita Myrhein startet Dancespace Oslo som 24-åring og har drevet i 6 år nå. 37 elever ved første semester har blitt til 425 elever i dag.

– Å sette høye målsetninger og gi stort ansvar og store utfordringer til barn og ungdom gjør at de strekker seg lengre og oppnår en enorm gevinst når de ser seg selv innfri. Dette skaper bra folk! sier Siv-Anita Myrheim.

Les hele artikkelen om Dancespace på dinlokalavis.no!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere