RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ragnarokk til avslutningsfesten

Kjærlighet og sjalusi. Latter og sorg. God musikk og danseglad ungdom, som seg hør og bør på gode ungdomsfester.

Frysja: - Her spiller de alltid bra og dansbar musikk, sier Susanne Lund Pedersen, som har danset siden hun var seks, og er ute for å trekke litt luft mens bandet har en liten pause.

Disco hver torsdag


Sommerkvelden er varm og lang. Det serveres brus, burgere og pølser og en heftig mobilsamtale med forhandlinger om tidspunkt for absolutt seneste tid for hjemkomst pågår i bakgrunnen.
Hver torsdag er det diskotek i andre etasje på Frysja 33, men i dag er det bandet "Ragnarokk" som får det til å svinge. Ingen ser ut til å ha særlig lyst til å dra hjem med det første.
- Bra musikk er en ting, men her er også de peneste damene, opplyser Farruk Said med et godt dansegrep rundt sin Susanne.
Øyvind Dyvik har funnet veien til bydelen helt fra Bøler, og han er glad i det meste innen musikk.
- Men den amerikanske hip-hop-eren "USHER" er favoritten, kan han røpe.

Allsidig virksomhet

- Her er alle ungdommer med psykisk utviklingshemming velkommen, sier lederen i Civitan Club Grefsen Kjelsås, Arne Rønning, som kan fortelle om et kjempegodt miljø med 30 faste medlemmer og et økende antall besøkende også fra andre bydeler.
I dag er siste torsdagssammenkomsten før sommerferien, men 7. september kl. 18.30 er de i gang, igjen, med diskotek i den gamle, ærverdige teglstegnsbydningen nedenfor Stilla på Frysja. Civitan arrangerer også svømming på Haukåsen onsdager og jobber i Special Olympics på Bislet i august og Holmenkollen i mars, foruten arbeid med andre målgrupper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere