*Nettavisen* Nyheter.

Ragnhild Aas gjør comeback i Oslo Volley

NYTT BLOD: Oslo Volley blir det eneste laget i toppserien for kvinner i årets sesong. F.v Mari B. Berget (Lier), Trine Melsether (Koll), Edyta Weclawek (Polen) og trener Marko Milosevic er alle nye i klubben. Oda Ulveseth (Koll) og Cindy Treland (Koll) var ikke tilstede. Foto:Andreas Lindbæk Foto: Foto:Andreas Lindbæk

Ragnhild Aas gjør i år comeback på volleyballbanen og optimismen er stor foran årets sesong.

Klikk på bildet for å forstørre.

COMEBACK: Ragnhild Aas er tilbake for fullt denne sesongen. Foto: Foto:Andreas Lindbæk

HELSFYR: – Ambisjonene er å ende opp helt på toppen av tabellen, sier en offensiv Ragnhild Aas som er med for fullt i år etter å ha satset på sandvolleyball i fjor.

– Jeg gleder meg ekstra mye til årets sesong. Det er litt skrekkblandet fryd ettersom jeg har vært en av nøkkelspillerne i åtte år. Nå gjenstår det å se om jeg kan ta den rollen igjen, sier hun.

Gode forsterkninger

Oslo Volley har hentet inn flere spennende forsterkninger og den aller mest spennende spilleren er Edyta Weclawek fra Polen.

– Edyta er steingod og kommer til å ta serien med storm. I tillegg har det kommet flere spennende spillere. Det ser veldig bra ut, sier Ragnhild Aas.

Laget har også fått ny trener, ettersom Ole Martin Kleivenes ga seg etter fjorårssesongen Inn kommer Marko Milosovic, som trente herrelaget for to år siden og spilte i Koll forrige sesong.

– Marko kommer inn med nye impulser og jeg gleder meg spille med han. Hans positivitet og entusiasme smitter over på oss, sier Aas.

Stort potensiale

Treneren selv er glad for å trene Oslo Volley kommende sesong.

– Det er mange gode spillere her og det er fint å trene så mange spiller på et fint nivå. Her er mye potensiale, sier Marko Milosovic.

Milosovic trives godt i trenerrollen og han gleder seg til å trene jentene i Oslo Volley.

– Det er veldig motiverende å jobbe med jentene. Jeg gleder meg til utviklingen og den nye opplevelsen det er å trene jenter. En utfordring jeg ser frem til, sier Milosovic.

Oslo Volley møter NTNUI lørdag klokken 17 og Stod søndag klokken 15 i F1-hallen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.