*Nettavisen* Nyheter.

Rakel med låt nummer 1.500

Rex and the Botox, eller Rakel Ruth Rudskjær som hun heter, lastet opp låt nummer 1.500 i årets Bandwagon. Foto: Foto: Peder Torp Mathisen, ØP

LARVIK / OSLO: Aktiviteten i Bandwagon-verdenen fortsetter å øke, og av de totalt over 1.600 låtene har nå fått godt over 40.000 stemmer.

Artisten Rex and the Botox fra Larvik ble den som sørget for at musikkonkurransen rundt 1.500 i antall låter.

Bak artistnavnet finner vi Rakel Ruth Rudskjær. Hun startet med å legge ut låten «Blame», og har fylt på med flere låter i etterkant.

Les alle Bandwagon-sakene her!

Låtskriver

Hun håper å finne noen å samarbeide med videre i arbeidet som låtskriver.

– Jeg legger ut det jeg lager på Bandwagon så folk kan høre. Det samme gjør jeg på et annet nettsted. Målet mitt er å få samarbeidspartnere. Jeg er ingen perfeksjonist. Når jeg lager mitt eget materiale er terskelen lav for å vise det fram. Det er egentlig masse førsteutkast, forteller hun.

I tillegg til at hun ble den som la ut låt nummer 1.500 var hun også den første til å laste opp låter hos op.no tidligere i vår.

Det viktigste for henne er ikke å vinne, men å delta.

– Jeg la ut noen låter på Bandwagon i fjor også, men er ikke med for konkurransens skyld, understreker artisten, som for tiden oppholder seg i Trondheim.

Hør alle Bandwagon-låtene og stem på din favoritt her!

Hjemmestudio

Som så mange andre Bandwagon-deltakerne mekker hun også låtene selv.

– Jeg bruker Logic-programmet til å spille inn hjemme, noe mange andre også gjør.

For et par år siden deltok hun i UKM. Det endte med plass på fylkesmønstringen og en ekstra spillejobb på Tønsberg-messa.

– Ut over det blir det mest intimkonserter for venner og kjente, smiler Rakel Ruth.

Bandwagon ruller videre utover sommeren, og blant annet skal de 70 nettstedene som er med kåre sine vinnere. Deretter blir det delfinaler i september, før finalen avvikles i Namsos 16. november. (ANB-ØP)

Hør Rex and the Botox på Bandwagon her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.