RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raketter fra Holmenkollen?

Oslopolitikerne mener offentlig fyrverkeri fra Rådhusplassen eller Holmenkollen kan være en god løsning hvis raketter blir forbudt.

Holmenkollen: Neste år blir det etter all sansynlighet ikke lov til å sende opp raketter på årets siste kveld. Regjeringen vil forby raketter fra og med neste nyttårsaften.

Ifølge Aften er flere oslopolitikere enige i at fyrverkeri i regi av kommunen vil være en god løsning.

- Litt festivitas må vi ha, og fyrverkeri er tross alt en viktig del av nyttårsfeiringen. Men jeg har stor forståelse for at det ikke kan fyres av hvor som helst. Derfor kunne Rådhusplassen være en god idé, det fungerte veldig godt i 2000. Vi kommer sammen med rådhusforvalteren til å vurdere om det ikke kan bli en slik løsning neste år, sier byrådsleder Erling Lae (H) til Aften.

For flest mulig

Rune Gerhardsen (A) mener avfyring av raketter fra Holmenkollen vil være en god idé.

- Det viktigste er at det må være et sted hvor flest mulig kan se det, for jeg tror ikke folk kommer til å dra ned på Rådhusplassen ens ærend. Det er mulig at et av de beste stedene vil være Holmenkollen, som jo kan sees fra hele byen, sier Gerhardsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere