RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etter rammetillatelse mangler det bare igangsettelsestillatelse før arbeidet med banen kan settes i gang.
Etter rammetillatelse mangler det bare igangsettelsestillatelse før arbeidet med banen kan settes i gang.

Rammetillatelse til kunstisbane

Den planlagte kunstisbanen på Bogstad fikk i dag rammetillatelse.

BOGSTAD: – Dette er gledelig. Vi har kommet et langt skritt videre. Alle er nå blitt hørt i denne saken og Plan- og bygningsetaten har konkludert med at vi får bygge banen, sier en gledesstrålende Bo Callander, som nylig fikk kulturprisen av Bydel Vestre Aker

11.11.11

Han ser allerede for seg åpningsseremonien på banen.

– Klagefristen er på tre uker og vi vil deretter søke igangsettelsestillatelse. Det vil ta noe tid, men det er lov å sette seg mål. Det ideelle hadde vært å åpne banen den 11.11.11 klokken 11.11 i det året Røa idrettslag fyller 111 år. Jeg er klar over at det er kort tid, men nå er jeg optimist, sier Callander.

Del på Facebook

Uavhengig kontroll

I rammetillatelsen er det satt en del betingelser.

– Plan- og bygningsetaten viser til at det har vært strid om lys- og lydvirkningen fra banen. Det stilles krav om uavhengig kontroll når det gjelder prosjektering av lysmaster og støyprosjektering, samt på utførelse av lysmaster. Det ser vi frem til, slik at vi kan tilfredsstille bekymrede naboer, sier Callander.

Svært hyggelig

Han mener at rammetillatelsen vil gi ytterligere løft til den pågående innsamlingsaksjonen.

– Den går veldig bra. I helgen sto vi i det som mange skulle tro var i løvens hule, nemlig på Bogstad gård. Det har vært skrevet mye om at banen kommer i konflikt med Bogstad gård. Vi ble mottatt veldig positivt og det var ingen misnøye å spore. Tvert imot solgte vi mange støtteandeler til dem som besøkte gården. Det synes jeg er svært hyggelig, sier Callander.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere