RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kiosken på Bergkrystallen ble ranet søndag kveld. Dette bildet er tatt i en annen sammenheng.
Kiosken på Bergkrystallen ble ranet søndag kveld. Dette bildet er tatt i en annen sammenheng. Foto: Foto: Kristin Trosvik

Ranere teipet kioskansatt

En ansatt i Narvesen-kiosken på Bergkrystallen ble søndag kveld truet med kniv og ranet.

BERGKRYSTALLEN: Politiet fikk melding om ranet klokka 21.37 søndag kveld. Da hadde den unge butikkmedarbeideren greid å komme seg løs etter at ranerne hadde teipet ham fast.

Operasjonsleder Sven Martin Ege i Oslo politidistrikt sier til NTB at ranet skjedde da den ansatte skulle stenge kiosken.

– To stykker kommer løpende inn, truer ham med kniv, binder ham fast, får med seg penger og løper fra stedet, sier Ege.

Politiet var søndag kveld ved 22-tiden på stedet med hundepatruljer og med bistand til den ansatte som bar preg av å ha vært utsatt for en traumatisk hendelse. Også politihelikopteret var tilkalt til området.

– Det er lite å gå på fra gjerningsstedet. Vi er interessert i å komme i kontakt med beboere i området som kan ha opplysninger eller observasjoner i saken, sier Ege. 

Dette er det andre alvorlige ranet i Oslo på få dager. Fredag ble en bank på Majorstuen ranet med pistol.

Litt etter klokken 23 avsluttet politiet søket i området, uten å ha funnet noen gjerningsmenn. Men politiet opplyste samtidig at de hadde fått flere gode tips å jobbe videre med.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere