*Nettavisen* Nyheter.

Ranet av to personer

Det har vært en relativt rolig helg for politiet på Manglerud. Foto: Illustrasjonsfoto: Nina Schyberg Olsen

Et ran natt til mandag var det mest alvorlige i en ellers rolig helg for Manglerud-politiet. Les politiloggen her!

HOLMLIA: Ann Kristin Hoff Johansen, leder for etterforskningsavdelingen ved Manglerud politistasjon, forteller om en relativt rolig helg for politiet i Oslo syd.

– Men vi har hatt et nytt ran – denne gangen på Holmlia.

Det var en drøy halvtime inn i natten til mandag en person ringte og fortalte at han hadde blitt truet og ranet nederst i Asperudveien. Fornærmede har fortalt at det var to personer som kom mot han, truet og fikk med seg en del ting. Omstendighetene er foreløpig noe uklare, men det er oppgitt et signalement på den ene som en mann, ca. 175 cm høy, mørk i huden.

Det 37 år gamle offeret ble ikke fysisk skadet. Politiet hadde raskt mange enheter på stedet og leting pågikk en god stund.

– Vi vil studere eventuelle videoopptak fra nærområdet, og tar gjerne imot tips fra folk som var i det aktuelle området natt til mandag. Meldingen kom inn kl. 00.37.

Ukjent nasker

PRINSDAL: Fredag kveld meldte Kiwi i Nedre Prinsdals vei at de hadde en nasker i forretning. Da politiet kom, hadde den utenlandske mannen ikke ID-papirer på seg, og politiet vet derfor ikke helt hvem han er. Han ble kjørt til sentralarresten.

Ingen personskader

RYEN: Det ble ingen personskader da to biler kjørte på hverandre i Ryensvingen lørdag ettermiddag. De to bilene ble kjørt til Esso på Ryen. Det ble gjort promillekontroll på begge førerne, men disse var negative.

Pipebrann

BJØRNDAL: Lørdag kveld ble det meldt om brann i en bolig i Grevlinglia på Bjørndal. Dette viste seg raskt å være begrenset til en pipebrann som lett ble slukket.

For høy fart

BRYN: Ingen personer ble skadet da en bil fikk snurr ved Brynstunellen søndag kveld. Det var meget glatt på stedet, og politiet antyder for høy fart i forhold til de stedlige kjøreforhold som en medvirkende årsak.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag